Search

Restauratie Atelier

Hanne Friederichs

Bent u op zoek naar een bedrijf voor restauratie van steengoed, porselein of aardewerk? Heeft u hulp nodig bij het restaureren van keramiek? Wij helpen u. De Koppele is gespecialiseerd in het restaureren van keramiek, porseleinen en aardewerk.

Is de vaas of tegeltableau te groot en te zwaar om naar onze werkplaats te brengen? Dan komen we naar u toe, geen probleem. We restaureren de vaas of tegeltableau ter plekke.

We hebben jarenlange ervaring en veel blije klanten, door heel Nederland. Met succes hebben we veel kapotte vazen, beelden en schotels gerestaureerd.

Voor het restaureren, gebruik we professioneel gereedschap en vakkundige lijm. We herstellen de breuklijnen zorgvuldig en lijmen de scherven. We werken beschadigingen aan beschilderingen nauwkeurig bij. Altijd een geweldig resultaat voor een lage prijs!

Heeft u interesse in de restauratie van aardewerk, porselein of steengoed? Wilt u meer weten over de prijzen? Bel met de restauratie-specialist: 06 46 308 055 of stuur een e-mail naar info@dekoppele.nl.

Wat zeggen anderen?

Sinds begin 2012 is Hanne Friederichs elke laatste zondagmiddag van de maand in het Keramisch Museum Goedewaagen aanwezig om zonder verdere kosten dan die voor de entree van ons museum verzamelaars en belangstellenden nader advies te geven over het door hun voorgelegde beschadigd aardewerk en porselein. Adviezen die vrijwel steeds ook leiden tot opdrachten.

Voor mij als museumconservator beklijft door het letterlijk over haar schouders mee kijken naar soms ernstig kapotte keramiek en, een maand later, naar het verrassende resultaat van de opgeleverde restauraties het beeld van een groot technisch en ambachtelijk vakmanschap als keramiekrestaurator. En passant zie ik dan ook nog eens boeiende stukken uit de Nederlandse aardewerkgeschiedenis voorbij komen.

Feit is dat Hanne Friederichs die ook als zeer deskundig voor de Nederlandse keramiekgeschiedenis uit art nouveau en Art Deco mag worden beschouwd, op basis van een alleszins redelijk tarief haar onzichtbare restauraties doet. Desgevraagd blijkt zij ook graag bereid tot onderzoek van beschadigd monumentaal aardewerk. In Kampen restaureerde zij bijvoorbeeld op locatie een voor de geschiedenis van Plateelbakkerij De Distel belangrijk bloemtableau uit de Nieuwe Kunst.

Voor wie nog mocht twijfelen, uw keramiek kunt u haar prima toevertrouwen.

Het werk van Hanne is van een erg hoge kwaliteit, ik ben altijd erg tevreden met het resultaat.

Ik heb zowel onzichtbare als museale restauraties door haar laten uitvoeren, in overleg is alles mogelijk. Hanne werkt vlot en rekent met hele redelijke prijzen.

Bert Jan Baas
Groningen