Restauratie van porselein

Uw keramiek in tientallen stukjes uiteen?

Restauratie Atelier De Koppele maakt het weer heel!

Heeft u een beeld van porselein laten vallen? Een vaas van Chinees porselein gebroken? Of is een porseleinen pop aan diggelen? De Koppele restaureert porselein. We brengen een beeld, vaas of kruik van porselein zo goed mogelijk in de oorspronkelijke staat. We lijmen de scherven aan elkaar en herstellen de breuklijnen. Stukjes die missen worden nagemaakt en opnieuw geplaatst. We werken beschadigde schilderingen bij.

Zorgvuldig herstellen we beschadigde of gebroken voorwerpen van porselein. De afgelopen jaren hebben we veel vazen van porselein hersteld, met succes. Inmiddels hebben we honderden tevreden klanten in heel Nederland. Specialisme van de Koppele is restauratie van porseleinen vazen, beelden en kruiken.

Heeft u per ongelijk een beeld van porselein laten vallen? Wilt u het beeld op een professionele manier laten restaureren? Ga niet zelf aan de slag om het beeld te restaureren, maar laat het beeld restaureren door De Koppele. Een echte specialist met jarenlange ervaring als het gaat om restauratie van porselein, steengoed en aardewerk.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden en bel met

de restauratie-specialist via 06 46 308 055

of stuur een e-mail naar info@dekoppele.nl