Restauratie van aardewerk

Uw keramiek in tientallen stukjes uiteen?

Restauratie Atelier De Koppele maakt het weer heel!

Restauratie van aardewerk? Heeft u tijdens het verhuizen een antieke vaas laten vallen? Of een oud beeld gebroken? Wij restaureren het aardewerk. Al jaren helpen wij onze klanten door restauratie van aardewerk. Veel van de producten die we restaureren zijn erfstukken met grote emotionele waarde.

We lijmen de losse onderdelen van het aardewerk zorgvuldig aan elkaar en werken breuklijnen weg. De Koppele is gespecialiseerd in restauratie van porselein en aardewerk. De afgelopen jaren hebben we veel vazen van aardewerk gerestaureerd en voorzien van een nieuw jasje.

Het herstellen van aardewerk

We werken uitsluitend met professionele hulpstukken en lijm. Altijd het beste resultaat voor een lage prijs. Een échte specialist! Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst wat de schade is en vertellen we u welke stappen we nemen tijdens het restauratieproces.

De kosten voor het herstellen van aardewerk zijn afhankelijk van het soort schade, het aantal stukken en het aantal kleuren van bijvoorbeeld de beschildering. Voordat we beginnen met de restauratie ontvangt u een prijs en geven we aan welke stappen we nemen.

Heeft u interesse? Wilt u aardewerk laten restaureren? Neem dan contact op met de aardewerk-specialist van De Koppele: 06 46 308 055

of stuur een e-mail naar info@dekoppele.nl